Unesite pojam za pretragu

Sve o SuanPan-u! (VIDEO)

Sve o SuanPan-u! (VIDEO)

Sve o SuanPan-u! (VIDEO)

Program SuanPan mentalne aritmetike traje osam meseci a njegovi efekti – povećana koncentracija, memorija i pažnja – ceo život. Osnovni program obuhvata sabiranje i oduzimanje na abakusu, čime se podstiče razvoj fine motorike i koncentracije, a potom se prelazi na računanje bez pomagala kad se dete oslanja isključivo na svoju moć vizualizacije i memorije. Kako se računa na abakusu pokazaće vam Nađa, koja ima samo 6 godina i već sabira i oduzima do 100!

Kada dete dovoljno razvije odvojenu pažnju u stanju je da obavlja dve stvari istovremeno, podjednako dobro, što je veština koju će moći iskoristiti mnogo puta u životu. Zvuči nevoravatno? Pogledajte naše drugare koji istovremeno računaju i pevaju himnu!

Deca uživaju na časovima Mentalne aritmetike SuanPan a roditelji već posle nekoliko meseci primete napredak. Evo šta su rekli roditelji naših drugara iz Mozgalice!

Nastava se održava jednom sedmično po tri časa. Osam meseci za ceo život!

Kontaktirajte nas na 066/8844-623 ili nam pišite na [email protected] i saznajte sve informacije o novom upisnom roku! UM CARUJE!

--------------------------------------------------->