Unesite pojam za pretragu

O nama

Obrazovni centar Mozgalica rezultat je dugogodišnje težnje svojih osnivača, od kojih je jedna zaposlena mama, suočena sa svim izazovima odgajanja dece u Beogradu, a druga entuzijasta koji se već dugo bavi dečijim obrazovanjem, da nađu način da deci pruže podršku na putu otkrivanja onog što uistinu  jesu i šta mogu da postanu, i da im pomognu da  odrastu u srećne i uspešne ljude.

Danas se pred decu postavljaju veliki zahtevi i suočena su sa mnoštvom informacija koje treba usvojiti, treba da nađu vreme za školske zadatke, sport, jezike, kreativnost i umetnost. Teško je razdvojiti bitno od nebitnog, sve postići, a ostati dete. Kako bi to uspeli, moraju koristiti sve potencijale svog mladog uma, sve intelektualne kapacitete koje poseduju i pronaći  obrazovni metod koji ih može usmeriti na pravi način.

SuanPan mentalna aritmetika izdvojila se kao razvojni  program koji zaista predstavlja revoluciju na polju obrazovanja dece. Na sistematski i metodičan način podstiče snagu uma i razvija intelektualne sposobnosti i potencijale svakog deteta, kroz rad na abakusu, na zabavan i zanimljiv način.

Pozivamo vas da nam se pridružite u izgradnji bolje budućnosti za svu našu decu.

Um caruje!

--------------------------------------------------->